MENÜ

2013 Január - Február

Az év elején nagyon sok munkánk akadt, mivel szerencsére sok megrendelés érkezett hozzánk. A báli időszakra új ékszerek készültek, némelyikből csupán egy bemutató darab. A páratlan báli ékszereket a képgalériákban lehet megtekinteni, igény esetén pedig a bemutató darabokat megrendelni. 

A tavasz közeledtével pedig az új kollekción dolgozunk jelenleg, az idei tavasz és nyár divatszíneivel. Egy friss, fiatalos és modern, letisztult formájú kollekciót terveztünk, amely szép kiegészítője lehet ruhatáradnak. 

 

Egy kis válogatás az idei tavasz divat-színeiből: 

 


2012 November - December

 

Az év vége felé közeledve egyre kevesebb idő maradt a honlapszerkesztésre, a boltban lévő ékszereket pedig szinte elkapkodták. Sikeres évet zárunk, bátran írhatom, ezért pedig köszönet a kedves vásárlóknak és támogatóknak! 

Jövőre igyekszünk többször frissíteni az online boltot és a honlapot, a facebook oldalunkon pedig játékok és érdekességek várják az olvasókat! 

Sikerekben gazdag, boldog új évet kíván:

Czifra Éva és a Bűvékszer

 


 2012 Október

 

Reklámfotózáson voltunk

Október végén, egy szép őszi napon sor került az első közös projektre és fotózásra a Bence Kiss Photography-val.

Létrehoztunk egy kreatív csoportot, amely várja az egyedi fotókra vágyók jelentkezését. Kis csapatunk egy tehetséges, fiatal fotósból - Kiss Bence, egy ügyes sminkesből - Kuruc Eszter, és jómagamból áll, aki stylist-kellékes-ékszeres minőségben vagyok jelen. Az első alkalommal a sminket én készítettem, de a jelentkezők már mindhármunk társaságát élvezhetik.

Bővebben itt lehet erről olvasni:

http://www.facebook.com/buvekszer.

http://www.facebook.com/BenceKissPhotography 

Természetesen az első alkalommal készült fotókat is közzétesszük, a Bűvékszer és a Bence  Photography facebookoldalán is.

Egy kis ízelítő a képekből:

 

Eszter az őszben

 

 


 

2012 Szeptember

Új üvegek hamarosan!

Nemsokára, remélhetőleg a jövő hét folyamán megérkeznek az új üvegeim. Az eddigi vidám, tavaszi és nyári színek után az őszi-téli kollekcióban helyet kap az elegáns szürke, a finom lila és bordó, valamint a hűvösebb szilvakék. Emellett pedig a klasszikus őszi színek a természetből merítve: narancssárga, citromsárga, barna, vörösek és sápadt zöldek. 

Kellemes nézelődést kívánok!

 

Hírek

  • Elkészült az új honlap!
    2012-08-24 23:16:48

    Az Angel Eve´s Fantasy Shop új honlapot indított!

    Ezentúl már nem csak a facebookon, a meska.hu-n, a sashe.sk-n, hanem emailben is rendelhet az egyedi ékszerek, illusztrációk, vagy grafikák közül. A képgalériákban kényelmesen, otthonról ülve böngészheti át az aktuális kínálatot, és nézheti meg a munkáimról készült fotókat. 

Szavazás

Milyen színű ékszereket visel szívesen ősszel?
Narancs, barna, sárga - az őszi természet színeit
Az épp aktuális divatszíneket
Hideg színeket, mert az időjárás is hidegebb
Az aktuális hangulatomnak megfelelőt
Mindig a ruhámhoz illő ékszereket viselek
Asztali nézet