MENÜ

RENDELÉSI FELTÉTELEK

 

           Hogyan tudok rendelni?

Az oldalon található ékszereket e-mailben lehet megrendelni. Minden termékhez egy-egy rendelési kódszám tartozik, kérem, ezt pontosan adja meg a rendelés folyamán. Az ékszereket az alábbi e-mail címen lehet megrendelni: buvekszer@gmail.com 

(Nincs ötlete, hogyan írja meg a rendelését? Az oldal alján található rendelési mintát egyszerűen másolja be a küldendő e-mailbe és egészítse ki a megfelelő adatokkal!)


 

           Honnan tudhatom, hogy célba ért a rendelés?

Minden esetben visszaigazolást küldök a rendeléstől számított 24 -48 órán belül. Kérem, várja meg a visszaigazoló e-mailt a rendelés után. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a fizetési lehetőségeket.


 

           Hogyan tudok fizetni?     

A fizetés módja, fizetési lehetőségek: magyarországi és szlovákiai megrendelő esetén előre utalással. Az utalásnál a közlemény rovatba a rendelés kódszámát kell beírni, ami megegyezik az ékszer kódszámával. A megrendelés visszaigazolását követően a vásárlónak 7 nap áll rendelkezésére az utalásra. Az utalás beérkezését követően a megrendelt terméket 48 órán belül a Magyar Posta Zrt.-vel, illetve szlovákiai rendelés esetén a Slovenská Pošta a.s.-szel küldjük el, elsőbbségi ajánlott küldeményként. A küldemény feladásának határidejéért felelősséget vállalunk. 


 

            Mennyibe kerül a postaköltség és a csomagolási díj?

A postaköltség díja a vásárlót terheli. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt., ill. Slovenská Pošta a.s. a saját üzletszabályzata szerinti időn belül szállítja ki a terméket, ezért felelősséget nem vállalunk. A csomagolás díja ingyenes, a postaköltség pedig a postai díjszabás szerint számítódik ki.

Az átlagos, A5-ös borítékban elerő, ennek megfelelő méretű küldemények esetén a postaköltség Szlovákiai címre postázva 1.30 € (kb. 390 Ft, ajánlott, elsőbbségi, buborékos borítékban, 100 g-ig),  Magyarországi címre postázva körülbelül 470 Ft (ajánlott, elsőbbségi, buborékos borítékban, 100 g -ig).


 

           Van-e lehetőségem személyesen átvenni az ékszereket?

Igen. A szlovákiai és a magyarországi Komárom környékén lehetőség van személyes átvételre is, előre megbeszélt helyen és időpontban, valamint az ékszerek átvehetőek a Petőfi utca 11. szám alatt lévő bolthelyiségben is (Ekont). 


 

            Mi a helyzet a számlával/nyugtával?

Minden esetben küldünk számlát/nyugtát. A kiállító cég pontos neve: Ekont. A tulajdonos neve: Czifra Éva. Székhelye: Komárno 94501, Szlovákia, Petőfi utca 11.  A "Bűvékszer" név nem a cég neve, hanem az üvegékszerkollekcióé, ezért a számlán a cég neve (Ekont) szerepel. Mivel a cég szlovákiai székhelyű, ezért a számlán az euróban feltüntetett ár szerepel. 


 

            Kérdésem van: hol kapok választ?

A rendeléssel kapcsolatos kérdésekre a buvekszer@gmail.com címen kaphat választ, ugyanitt várjuk a visszajelzést a már célba ért csomagokról és termékekről is. 


 

         Nem tudom, hogyan kezdjek neki a megrendelő e-mail írásának.. 

 Mi sem egyszerűbb ennél! Az alábbi mintát másolja be a küldendő e-mailbe, és egészítseg ki a vonatkozó adatokkal. 

 

Az e-mail tárgya: Megrendelés

 

Kedves Bűvékszer,

A mai napon (__________________év/hó/nap) ezúton szeretném megrendelni a ______________ (ékszer kódja a honlapról)  kódszámú ékszert. Kérem, az alábbi címre szíveskedjék postázni az ékszert:

__________________________ (teljes név)

__________________________ (utca, házszám)

__________________________ (település, irányítószám)

___________________________ (ország)

 

Számlázási cím (amennyiben a postázási címmel azonos, hagyja üresen):

_______________________________________________________________________

Vállalom, hogy a visszaigazolást követően 7 napon belül átutalom az ékszer árát a megadott bankszámlaszámra. Tudomásul veszem, hogy amennyiben az utalást nem teljesítem, elállok a vásárlástól, és a termék nem kerül postázásra. 

Üdvözlettel,

______________________ (név)

 


 

 

 

 

Hírek

  • Elkészült az új honlap!
    2012-08-24 23:16:48

    Az Angel Eve´s Fantasy Shop új honlapot indított!

    Ezentúl már nem csak a facebookon, a meska.hu-n, a sashe.sk-n, hanem emailben is rendelhet az egyedi ékszerek, illusztrációk, vagy grafikák közül. A képgalériákban kényelmesen, otthonról ülve böngészheti át az aktuális kínálatot, és nézheti meg a munkáimról készült fotókat. 

Szavazás

Milyen színű ékszereket visel szívesen ősszel?
Narancs, barna, sárga - az őszi természet színeit
Az épp aktuális divatszíneket
Hideg színeket, mert az időjárás is hidegebb
Az aktuális hangulatomnak megfelelőt
Mindig a ruhámhoz illő ékszereket viselek
Asztali nézet